oceanbedding bodyform image bodyform 2015 (002)

Ontdek de Bodyform Tribrid Air. De luchtgeveerde matras die zich aanpast aan uw persoonlijke noden.

De Tribrid Air matras bestaat uit 7-Comfortzones in de luchtkern en uit materiaal van topkwaliteit. Zo heeft u de keuze uit drie verschillende materiaaleigenschappen, zodat u steeds iets vindt dat het beste aansluit bij uw wensen.

Zo is er enerzijds Gelax, dat bestaat uit innovatief, hoog-elastisch schuim en een groot aanpassingsvermogen kent. Het visco-elastisch schuim als toppermateriaal is dan weer geschikt voor een hogere warmte-isolatie en bestaat uit thermo-elastisch traagschuim. Een derde optie is HYLEX, punt-elastisch koudschuim voor een steviger ligcomfort.

Wanneer u kiest voor een tweepersoonsmatras kunt u twee verschillende types combineren binnen één matrashoes. De matras is eenvoudig te bedienen en het externe luchttoevoersysteem reageert met precisie zodat u snel uw ideale comfortinstelling hebt gevonden.

De samenstelling van een Bodyform Tribrid Air matras:

air nl
tri logo

Geniet van een comfortabele nachtrust met een luchtgeveerde matras

Niets is zo belangrijk als een goede nachtrust om uzelf weer op te laden na een actieve dag vol inspanningen. Een goede matras is essentieel voor een gezonde nachtrust, maar omdat ieder lichaam verschillend is, heeft ieder persoon ook andere vereisten.

Dat is waar de luchtgeveerde matrassen van Bodyform Tribrid Air in verschillen. Omdat de matras gekenmerkt is door uitstekende ondersteuningseigenschappen en een hoge elasticiteit past deze zich perfect aan uw lichaam aan.

Zo worden uw wervelkolom en gewrichten ontlast, ongeacht of u nu op uw buik, rug of zij slaapt. Hierdoor is de Bodyform Tribrid Air de matras die het beste aansluit bij uw wensen voor een optimaal slaapcomfort.

Bezoek snel onze toonzaal in Londerzeel & ontdek hoe geweldig slaapcomfort kan zijn.

We zijn elke week geopend vanaf dinsdag tot en met zaterdag. Laten we samen uw behoeften bespreken en bekijken welke van onze producten het beste bij u passen.

Geen tijd om langs te komen tijdens onze openingsuren? Maak een afspraak op zondag of buiten de openingstijden.

Maak een afspraak in onze toonzaal

Luchtgeveerde Matrassen

Benieuwd naar de prijzen van onze luchtgeveerde matrassen?

Laat het ons weten en we bezorgen de nodige informatie.