Profine waterbedden

Ontdek de wondere slaapwereld van Profine ®
Op een ontspannen manier zal u er niet alleen kennismaken met onze bedden, maar ook met de uitzonderlijke PROFINE®service waar elke klant van ons recht op heeft. Kom eens langs bij Oceanbedding en laat U wegwijs maken door een aanbod dat elk detail van gezond en comfortabel slapen bestrijkt. Wij staan garant voor vakkundig slaapadvies, excellente materiaalkennis en een uitstekende naverkoopservice. Zo kent uw toekomstig bed geen geheimen meer voor u en rest u enkel nog de tijd om te genieten.
oceanbedding waterbedden luchtgeveerde matrassen accessoires en service londerzeel profine beluga dandy 55
Wij zetten even de vele voordelen van Profine®-Waterbedden op een rijtje.

Een uniek bed

Wie droomt er niet van om zelf zijn eigen matras samen te stellen? Een PROFINE® waterbed brengt deze wens in vervulling. Een PROFINE® biedt het meest complete gamma van maten, stabilisaties en systemen. U kan uit niet minder dan 11 verschillende stabilisaties kiezen, verkrijgbaar in meer dan 25 afmetingen. Test deze uitvoeringen bij uw vakhandelaar en vindt het ideale bed voor u. Laat vervolgens het bed perfect op uw lichaamsgewicht afvullen en u zal deelgenoot worden van een ongekende nachtrust.

Uno of dual systemen

Men heeft de keuze om samen op één matras te slapen of elk op een gescheiden watermatras die weliswaar beiden perfect worden geïntegreerd in één bed. Het gescheiden, ook DUAL systeem genoemd, biedt als voordeel dat elk van de beide partners zijn eigen stabilisatie kan kiezen en bovendien zijn eigen temperatuursvoorkeur kan instellen. De temperatuur van beide matrassen is immers separaat regelbaar.

Levenslang comfort

Water slijt niet. De eigenschap van een vloeistof is dat zij haar soepelheid voortdurend behoudt. Deze eigenschap verdwijnt of vermindert niet met de jaren. Dit betekent dat uw PROFINE® waterbed zelfs na vele jaren gebruik nog steeds hetzelfde comfort zal bieden als de eerste nacht dat u erop sliep. Een jarenlang slaapgenot in een ergonomisch correcte slaaphouding wordt gegarandeerd omwille van de gekozen stabilisatie van uw waterbed. In tegenstelling tot een gewone matras wordt dit door de unieke thermovezels, die in de watermatras drijven, veroorzaakt. Deze vezels houden een leven lang en komen altijd in de oorspronkelijke toestand terug.

Profine waterbedden

Wat zijn de voordelen van het Profine® Zensleep® systeem?

In tegenstelling tot de bekende fiberlagen is Zenschuim een speciaal ontwikkelde opencellige schuim die volledig lucht- en waterdoorlaatbaar is.

Hierdoor droogt de schuim snel en wordt om die reden reeds lang toegepast in outdoor meublilair voor Yachts en Golfclubs, ziekenhuizen, matrassen, ….

Het Profine® Zensleep® materiaal is Oekotex gecertificeerd en biedt een beduidend langere levensduur dan de traditionele stabilisatiesystemen voor waterbedden. Uitgebreide tests (Nen en Iso Test 1856) vertoonden een minimale vormverandering van minder dan 4%. Dat betekent dat de dikte van de schuimstof zeer weinig in de hoogte verliest.

Dit is dan ook een enorme technische en revolutionaire vooruitgang in de waterbedindustrie.

Vanwege de open cel structuur vloeit het water volledig doorheen de zenblok zonder te verzwaren of te vervormen. Bovendien kan de matras bij een verhuis of slaapkamerrenovatie perfect vacuüm getrokken worden.

De Zenblokken worden bij Profine® verwerkt en op maat aangepast aan de maat van de matras en de individuele slaapnoden van de slaper.

De speciale opbouw van de schuimkern garandeert een perfecte progressieve ondersteuning voor uw rug: Door het speciale uitgesneden pyramidesysteem, aan de bovenkant van de Zenblok, wordt uw lichaam door duizenden mini torens perfect ondersteund. De vaste onderzijde van de blok zorgt op zijn beurt dat uw lichaam niet kan inzakken. Kortom met Zensleep® is Profine® erin geslaagd de voordelen van slapen op water (temperatuurregeling, hygiëne, drukverlaging, …) te combineren met een gepersonaliseerd stabilisatiesysteem. De Zenblok kan met andere woorden tevens voorzien worden van een lendesteun om de druk op uw schouder extra te ontlasten en uw ruggegraat optimaal en drukvrij te ondersteunen.

Met Zensleep® combineert u de voordelen van beide werelden: Drukvermindering door het water met de comfortzones van een traditionele matras. Uw rug heeft dan ook recht op een welverdiende sensatie. Een betere nachtrust is een verademing voor lichaam en geest. Met Zensleep® ervaart u dit gevoel ’s nachts en overdag.

Comfort

Een PROFINE ® waterbed is de beste voorbereiding op een nieuwe dag. Elk punt van het lichaam wordt door het water gedragen, doordat het waterbed zich perfect aan elke lichaamsvorm aanpast. Het lichaam wordt gelijkmatig en soepel ondersteund. Lichaamsdelen die teveel druk ondervinden op een conventionele matras (bv. hielen, bekken en schouders) drukken het water weg. Dit water wordt verplaatst naar de delen die onvoldoende ondersteund worden (bv. nek, rug en knieholte). Door de natuurlijke houding die het lichaam aanneemt op het water kantelt het bekken licht en wordt elke druk van de tussenwervelschijven eggenomen. Hierdoor kunnen deze zich optimaal rehydrateren, waardoor de rug volledig klaar is om een nieuwe dag aan te vangen.

Hygiëne: kies zelf uw bedgenoot

In een tijd waar hygiëne met een hoofdletter geschreven wordt, zijn allergieën één van de meest voorkomende kwalen. Ondanks onze dagelijkse hygiëne verliezen wij gemiddeld een halve liter vocht per nacht, samen met huidschilfers, lichaamszouten en haarresten. Elke nacht verliest u de ideale maaltijd voor uw trouwste bedgenoot, de huisstofmijt. Met een PROFINE®waterbed maakt deze parasiet geen schijn van kans. Het lichaamsafval dringt niet meer tot in de matras door, maar blijft erop liggen. Combineer hiermee nog een Medic+ of een Microcare Silverline hoes en u slaapt op een uiterst hygiënisch bed dat men volledig kan reinigen en zuiver houden. De hoes kan men thuis in een normale wasmachine wassen. De vinyl kan men met daartoe geëigende onderhoudsprodukten reinigen. Zo neemt men alle huidafval, die de ideale voeding is voor de miljoenen huisstofmijten in uw matras weg. Vandaar dat ook allergiepatiënten ten zeerste met een waterbed gebaat zijn.

Aangename warmte

Voldoende warmte is van groot belang voor ons lichaam. Het PROFINE®waterbed wordt dan ook voortdurend op een aangename temperatuur verwarmd. Dit maakt het bed aangenaam warm in de winter en zelfs verfrissend koel in de zomer. Wanneer men tijdens de winter in een koud bed ligt, gaat het hart sneller pompen om de bloedcirculatie niet te storen en de spieren en gewrichten niet te laten afkoelen, waardoor zij stram worden. Ook bij arthritis en rheumatische gewrichtsproblemen is dit verwarmd PROFINE® waterbed een heuse weldaad. Tijdens de zomer kan men de temperatuur van het bed op 26° C zetten. Met een huidtemperatuur van 28° C voelt dit verfrissend aan en voorkomt men overvloedig transpireren.

Bezoek snel onze toonzaal in Londerzeel & ontdek hoe geweldig slaapcomfort kan zijn.

We zijn elke week geopend vanaf dinsdag tot en met zaterdag. Laten we samen uw behoeften bespreken en bekijken welke van onze producten het beste bij u passen.

Geen tijd om langs te komen tijdens onze openingsuren? Maak een afspraak op zondag of buiten de openingstijden.

Maak een afspraak in onze toonzaal