Lees onze reviews en ontdek waarom iedereen zo tevreden is van onze uitstekende service

 • Vandaag zag ik deze quote op mijn agenda:
  "Lief bed,
  … Meer lezen wat ben je toch een heerlijk geschenk. Zo warm, zo zacht en je geeft me de rust om lekker bij te komen. Dank je wel!"
  Dit is exact het gevoel dat ik ervaar telkens ik in ons nieuw waterbed lig.
  dankjewel Oceanbedding!
  Lieve Goemaere ★★★★★ 3 maanden geleden
 • Oceanbedding is voor ons de beste keuze bij de aanschaf van … Meer lezen een waterbed. Yvan geeft uitleg en raad om de klant in staat te stellen het perfecte bed te kiezen. De wachttijd tussen bestelling en plaatsing is redelijk. Het bed wordt door Yvan geplaatst en gevuld. Daarna is het genieten geblazen. Bedankt voor de uitmuntende service!
  Oceanbedding est le meilleur choix pour nous lors de l'achat d'un lit à eau. Yvan fournit des explications et des conseils pour permettre au client de choisir le lit parfait. Le temps d'attente entre la commande et le placement est raisonnable. Le lit est placé et rempli par Yvan. Après cela, il est temps d'en profiter. Merci pour l'excellent service!
  Roland Raaijmakers ★★★★★ 2 jaar geleden
 • Komen afspraken na, volgen alles heel goed op! Hele goede … Meer lezen uitleg en kennis van hun producten.
  Leen Scheldeman ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Zeer tevreden over mijn nieuwe matras die na een week al … Meer lezen beschikbaar was, zeer snelle service.Yvan zorgt voor een duidelijke uitleg, de nodige informatie en een goede service. Een echte aanrader!
  Cindy Van den Berghe ★★★★★ 6 maanden geleden
 • Heel tevreden van de service die deze winkel biedt!
  We kregen
  … Meer lezen een duidelijke uitleg bij het kiezen van ons eerste waterbed.
  Correcte levering en plaatsing!
  Eindelijk pijnvrij slapen geen gewone matras meer voor ons (fybromialgie)
  bogaert pascal ★★★★★ 7 maanden geleden
 • Na 11 jaar geslapen te hebben op een waterbed van bij Oceanbedding … Meer lezen was de stabilisatie toch wat minder geworden. Dus terug naar Oceanbedding om twee nieuwe exemplaren aan te schaffen. Als ervaringsdeskundigen wisten we snel wat kiezen. We slapen inmiddels al een tweetal weken weer als roosjes. Na bestelling hadden we binnen de week onze nieuwe matrasjes. Top service!
  THORVL1 ★★★★★ 9 maanden geleden
 • Eerlijk informatie van Yvan in de winkel van Oceaanbedding … Meer lezen ,en de plaatsing was vlekkeloos en de nodige informatie voor het onderhoud van de watermatras een echte aanrader voor deze winkel te bezoeken. Wij slapen al 26 jaar op een watermatras en zou niets anders meer willen
  Francis Michiels ★★★★★ 10 maanden geleden
 • We werden vriendelijk ontvangen in de showroom en kregen … Meer lezen goede informatie over de diverse types en merken waterbedden. De prijszetting was correct. De levering gebeurde heel snel na het afsluiten van de aankoop. De installatie verliep vlekkeloos en professioneel. Kortom: een zaak die aanbeveling verdient.
  gust demol ★★★★★ 10 maanden geleden
 • We zijn uiterst tevreden van ons nieuwe waterbed!
  Top service,goeie
  … Meer lezen uitleg een aanrader
  voor iedereen!
  luc ruysschaert ★★★★★ 5 maanden geleden
 • Wauw, wat zijn we tevreden van onze service bij Oceanbedding … Meer lezen - na goede en eerlijke informatie in de winkel kozen we voor het bed dat perfect bij ons past. De installatie verliep vlekkeloos, we kregen alle nodige informatie van Yvan en slapen nu ondertussen een tweetal weken op wolkjes. Nooit willen we nog een ander bed. Enorm bedankt Oceanbedding en Yvan!
  Charlotte Deroost ★★★★★ 11 maanden geleden
 • Oceanbedding is een aanrader voor iedereen die op zoek is … Meer lezen naar een waterbed! Yvan zorgt voor topkwaliteit in zowel zijn producten als de service achteraf
  Joris Rottiers ★★★★★ 10 maanden geleden
 • Bij Oceanbedding kan je rekenen op een goede service. Yvan … Meer lezen zal je zeker zo vlug mogelijk uit de nood helpen bij een lek. Inmiddels ons 2 de waterbed laten installeren en alles verliep correct. Dus wij zijn trouwe klanten en zeer tevreden. Ook afspraken worden stipt nagekomen.
  Nancy VDB ★★★★★ een jaar geleden
 • Wij zijn heel tevreden van Yvan.
  We hadden een scheur in
  … Meer lezen 1 van onze waterzakken... In de ochtend via mail contact opgenomen met Yvan en in de late namiddag was dit reeds hersteld.
  Heel correcte service. We weten dat dit praktisch niet evident is.
  Dank je wel!
  Els Holvoet ★★★★★ een jaar geleden
 • Yvan is een aangenaam en correct persoon. Levert kwaliteit, … Meer lezen werkt precies en komt zijn afspraken na. We hebben ons waterbed bij hem aangekocht en onlangs ook opnieuw verhuisd. Wij zijn tevreden klanten! Bedankt Yvan!
  Melissa Van Nieuwenhuyse ★★★★★ een jaar geleden
 • zeer tevreden over jullie service.
  na meer dan 30 jaar slapen
  … Meer lezen in een waterbed hebben we na lang aarzelen besloten om over te stappen op een luchtdrukbed en het is inderdaad een zalig bed, kortom een aanrader !
  Tatra Tatra ★★★★★ een jaar geleden
 • Ons waterbed hebben we al 20 jaar! De thermostaat en verwarmingselement … Meer lezen hadden het begeven. Op 2 dagen is het euvel verholpen. Waarvoor onze dank voor deze vlotte en snelle service.
  Louis Ternier ★★★★★ 11 maanden geleden
 • Zocht een nieuw watermatras dit vanuit Spanje, hier is die … Meer lezen moeilijk te vinden.Na zoeken op internet kwam ik bij oceaanbedding terecht.Waar ik uitermate vriendelijk werd ontvangen.Na mijn probleem hebben uitgelegd, en over de technische kant gesproken, heb ik besteld.Mijn schoonzoon die toen in Belgie verbleef kon hem ophalen.Met de mededeling bel maar bij moeilijkheden plaatsing.Ik moet zeggen Oceaan werkt heel professioneel met een voorbeeld van ?service, voor velen een voorbeeld. groeten en bedankt
  Rick van Gompel ★★★★★ een jaar geleden
 • Na veel jaren te hebben geslapen op een waterbed van Oceanbedding … Meer lezen hebben we de overstap gemaakt naar een luchtbed. Opnieuw hebben we hiervoor Yvan van Oceanbedding aangesproken omdat in hun aangeboden gamma de top van de luchtbedden aanwezig is. Een luchtbed biedt namelijk het comfort van een waterbed (zonder kans op lekken) en met een perfecte individuele regeling inzake lichaamsondersteuning. Na een perfecte levering en installatie door Yvan, slapen we ondertussen al enkele dagen op ons luchtbed. Zelfs na enkele dagen kunnen we niet anders bevestigen dat het zalig is om te slapen op een luchtbed. Het is wel altijd eventjes schrikken om in een koud bed te stappen... maar dat nemen we er graag bij! Zeker een aanrader voor wie zonder water het comfort van een waterbed wil.
  Christiaan Heirman ★★★★★ 11 maanden geleden
 • Goede service na lekZelf op een zondag hulpHeel tevreden … Meer lezen
  jose gorlias ★★★★★ een jaar geleden
 • Een goede ontvangst waarbij je een volledige correcte uitleg … Meer lezen krijgt. Alles was volledig naar wens vanaf de eerste uitleg tot en met de plaatsing. Ook een tijdje na de plaatsing werd er nog gevraagd of alles nog steeds in orde was. Echt topservice!! Een aanrader voor iedereen.
  ★★★★★ een jaar geleden
 • in 2015 ons waterbed gekocht bij Oceanbedding. Zeer professionele … Meer lezen uitleg en advies gekregen. Super service bij plaatsing, we ontvangen automatisch bericht als het tijd is voor de onderhoudsproducten, dat hoeven we dus niet zelf in onze agenda te noteren. In 2017 nog een waterbed bijgekocht voor 1 van de kinderen. Tot op heden nog steeds supertevreden van onze aankoop.
  ★★★★★ een jaar geleden
 • Ons 1ste waterbed hebben we ook door Yvan laten installeren, … Meer lezen waar we 10 zalige jaren op hebben geslapen. Daarna toch een zijsprong genomen naar een elektrisch verstelbare boxspring voor een jaartje! Na veel slapeloze nachten zijn we terug bij Yvan gaan aankloppen voor een nieuw waterbed, dankzij zijn advies en super klantenservice was de keuze snel gemaakt! Nu liggen we alweer een maand super zalig in ons waterbed.Ben je op zoek naar een waterbed ga zeker even langs bij Oceanbedding! Hier krijg je klantenservice met een hoofdletter K!
  ★★★★★ een jaar geleden
 • Had reeds 20 jaar een waterbed, zonder enig probleem, en … Meer lezen heb nu een nieuw waterbed aangeschaft. De service is uitstekend en Yvan is altijd vriendelijk en correct, ook in coronatijd. Oceanbedding is een aanrader en dank je wel voor de positieve ervaring met Oceanbedding.
  ★★★★★ 11 maanden geleden
 • Alhoewel ik me niet gauw laat verleiden tot het schrijven … Meer lezen van recencies vind ik het in deze Corona tijden toch belangrijk om de kleine zelfstandige een duwtje in de rug te geven, zeker als deze het ook echt verdiend. Ben al sinds jaar en dag trouwe klant bij Yvan van Oceanbedding en weet zijn ervaring en na-service steeds te waarderen. Hij volgt altijd de nieuwe trends en weet topproducten en innovaties steeds optimaal te combineren. Heb ondertussen weeral 2 jaar volop geniet van m'n tweede waterbed (ditmaal boxspringmodel met extra lendensteun) en kan me geen betere nachtrust bedenken. Wees eerlijk, wie heeft het niet aangenaam warm tijdens de winter en lekker koel in de zomer dit in een bed dat mij perfect ligt ? Dit valt met de huidige thermostaten tot op de graad te regelen. Ook de sinds vorig jaar opgestarte nieuwe winkel is steeds een bezoekje waard ook al heb je zoals ik reeds een waterbed. Buiten een sympathieke babbel kan je hier ook terecht voor allerlei onderhoudsproducten, bedlinnen, advies en originele snuisterijen. Zo heb ik me onlangs weer voorzien van een aantal producten van Ashleigh & Burwood (lampgeuren) die hier ook te verkrijgen zijn. En als we het dan toch over geuren hebben, wist je dat je ook je waterbed voor weken aangenaam lekker kan laten ruiken naar zachte, rustgevende geuren (bv Lavendel) die je nachtrust alleen maar aangenamer maken en dit door toevoeging van flacons ? Zoals je ziet is het hebben van een waterbed niet alleen een aanwinst maar ook een beleving...en hiervoor raad ik iedereen Oceanbedding aan !
  ★★★★★ een jaar geleden
 • Een heel gedegen service, zeer goede producten (ons waterbed … Meer lezen is ondertussen 6 jaar oud en nog altijd in topconditie) en Yvan is immer vriendelijk en behulpzaam! Een ware aanrader!
  ★★★★★ een jaar geleden
 • Het type van waterbed,Body Frame een echte aanrader,zeker … Meer lezen waar voor mijn geld en goede service en feedback wat zeer belangrijk is.
  ★★★★★ een jaar geleden
 • We zijn heel tevreden over Oceanbedding Waterbedden.Ivan … Meer lezen is een man van zijn woord en hij biedt een uitstekende service.
  ★★★★★ 11 maanden geleden
 • Bijzonder gedegen kennis van waterbedden, materialen en fabricatie; … Meer lezen klantvriendelijk en oplossingsgericht. Een aanrader!
  ★★★★★ een jaar geleden
 • Last van hoofd en nekpijn. Raad gevraagd aan Oceanbedding. … Meer lezen Hij raden waterkussen aan.Besteld en Op tijd geleverd met de juiste uitleg.Slaapt nu al een maand super goed zonder pijn.BedanktSven
  ★★★★ 11 maanden geleden
 • Correcte informatie en hele goede service! Een echte aanrader!Yvan … Meer lezen denkt ook mee 'out of the box', Top! Dankjewel!
  ★★★★★ een jaar geleden
 • Zeer gedegen uitleg in de winkel en professionele plaatsing … Meer lezen achteraf. Je kan dus bij deze leverancier op beide oren slapen ! 🙂
  ★★★★★ 11 maanden geleden
 • Ik heb weer een snelle oplossing en bediening heel vriendelijke … Meer lezen behandeling en prijs kwaliteit top een aanrader voor een waterbed aan te schaffen 👌
  ★★★★★ 11 maanden geleden
 • Snelle, persoonlijke en uitstekende service!
  ★★★★★ een jaar geleden
 • Zeer vriendelijk en geeft zeer goede en correcte informatie. … Meer lezen
  ★★★★★ 11 maanden geleden
 • Super tevreden, zowel van het waterbed als de service. Prijs-kwaliteit. … Meer lezen Oceanbedding ten zeerste aan te raden!
  Letitia Reyniers ★★★★★ 8 maanden geleden
 • Ons 1ste waterbed hebben we ook door Yvan laten installeren, … Meer lezen waar we 10 zalige jaren op hebben geslapen. Daarna toch een zijsprong genomen naar een elektrisch verstelbare boxspring voor een jaartje! Na veel slapeloze nachten zijn we terug bij Yvan gaan aankloppen voor een nieuw waterbed, dankzij zijn advies en super klantenservice was de keuze snel gemaakt! Nu liggen we alweer een maand super zalig in ons waterbed.Ben je op zoek naar een waterbed ga zeker even langs bij Oceanbedding! Hier krijg je klantenservice met een hoofdletter K!
  Petra Claeys ★★★★★ 3 jaar geleden
 • in 2015 ons waterbed gekocht bij Oceanbedding. Zeer professionele … Meer lezen uitleg en advies gekregen. Super service bij plaatsing, we ontvangen automatisch bericht als het tijd is voor de onderhoudsproducten, dat hoeven we dus niet zelf in onze agenda te noteren. In 2017 nog een waterbed bijgekocht voor 1 van de kinderen. Tot op heden nog steeds supertevreden van onze aankoop.
  Sabine Ysenbaardt ★★★★★ 3 jaar geleden
 • Had reeds 20 jaar een waterbed, zonder enig probleem, en … Meer lezen heb nu een nieuw waterbed aangeschaft. De service is uitstekend en Yvan is altijd vriendelijk en correct, ook in coronatijd. Oceanbedding is een aanrader en dank je wel voor de positieve ervaring met Oceanbedding.
  Mia Diels ★★★★★ 4 jaar geleden
 • Alhoewel ik me niet gauw laat verleiden tot het schrijven … Meer lezen van recencies vind ik het in deze Corona tijden toch belangrijk om de kleine zelfstandige een duwtje in de rug te geven, zeker als deze het ook echt verdiend. Ben al sinds jaar en dag trouwe klant bij Yvan van Oceanbedding en weet zijn ervaring en na-service steeds te waarderen. Hij volgt altijd de nieuwe trends en weet topproducten en innovaties steeds optimaal te combineren. Heb ondertussen weeral 2 jaar volop geniet van m'n tweede waterbed (ditmaal boxspringmodel met extra lendensteun) en kan me geen betere nachtrust bedenken. Wees eerlijk, wie heeft het niet aangenaam warm tijdens de winter en lekker koel in de zomer dit in een bed dat mij perfect ligt ? Dit valt met de huidige thermostaten tot op de graad te regelen. Ook de sinds vorig jaar opgestarte nieuwe winkel is steeds een bezoekje waard ook al heb je zoals ik reeds een waterbed. Buiten een sympathieke babbel kan je hier ook terecht voor allerlei onderhoudsproducten, bedlinnen, advies en originele snuisterijen. Zo heb ik me onlangs weer voorzien van een aantal producten van Ashleigh & Burwood (lampgeuren) die hier ook te verkrijgen zijn. En als we het dan toch over geuren hebben, wist je dat je ook je waterbed voor weken aangenaam lekker kan laten ruiken naar zachte, rustgevende geuren (bv Lavendel) die je nachtrust alleen maar aangenamer maken en dit door toevoeging van flacons ? Zoals je ziet is het hebben van een waterbed niet alleen een aanwinst maar ook een beleving...en hiervoor raad ik iedereen Oceanbedding aan !
  Nico VAN DE VOORDE ★★★★★ 3 jaar geleden
 • Een goede ontvangst waarbij je een volledige correcte uitleg … Meer lezen krijgt. Alles was volledig naar wens vanaf de eerste uitleg tot en met de plaatsing. Ook een tijdje na de plaatsing werd er nog gevraagd of alles nog steeds in orde was. Echt topservice!! Een aanrader voor iedereen.
  Davy Verdoorent ★★★★★ 2 jaar geleden
 • We zijn heel tevreden over Oceanbedding Waterbedden.Ivan … Meer lezen is een man van zijn woord en hij biedt een uitstekende service.
  Luc Coppens ★★★★★ 2 jaar geleden
 • Een heel gedegen service, zeer goede producten (ons waterbed … Meer lezen is ondertussen 6 jaar oud en nog altijd in topconditie) en Yvan is immer vriendelijk en behulpzaam! Een ware aanrader!
  Robin Van Oirbeek ★★★★★ 3 jaar geleden
 • Het type van waterbed,Body Frame een echte aanrader,zeker … Meer lezen waar voor mijn geld en goede service en feedback wat zeer belangrijk is.
  Betty Makfiet ★★★★★ 2 jaar geleden
 • goede, vriendelijke servicegoede kwaliteit
  Jan De Raes ★★★★★ 8 maanden geleden
 • Last van hoofd en nekpijn. Raad gevraagd aan Oceanbedding. … Meer lezen Hij raden waterkussen aan.Besteld en Op tijd geleverd met de juiste uitleg.Slaapt nu al een maand super goed zonder pijn.BedanktSven
  Sven Aelbrecht ★★★★ 4 jaar geleden
 • Bijzonder gedegen kennis van waterbedden, materialen en fabricatie; … Meer lezen klantvriendelijk en oplossingsgericht. Een aanrader!
  eliane van den ende ★★★★★ 2 jaar geleden
 • Zeer gedegen uitleg in de winkel en professionele plaatsing … Meer lezen achteraf. Je kan dus bij deze leverancier op beide oren slapen ! 🙂
  Karen Verfaillie ★★★★★ 3 jaar geleden
 • Correcte informatie en hele goede service! Een echte aanrader!Yvan … Meer lezen denkt ook mee 'out of the box', Top! Dankjewel!
  Annelies De Bodt ★★★★★ 3 jaar geleden
 • Ik heb weer een snelle oplossing en bediening heel vriendelijke … Meer lezen behandeling en prijs kwaliteit top een aanrader voor een waterbed aan te schaffen 👌
  Benjamin Van Veirdeghem ★★★★★ 2 jaar geleden
 • Snelle, persoonlijke en uitstekende service!
  Lynn M. ★★★★★ 3 jaar geleden
 • Zeer vriendelijk en geeft zeer goede en correcte informatie. … Meer lezen
  Paul Bruyndonckx ★★★★★ 5 jaar geleden

Wilt u zelf ook een review schrijven? Klik dan hier.

Bezoek snel onze toonzaal in Londerzeel & ontdek hoe geweldig slaapcomfort kan zijn.

We zijn elke week geopend vanaf dinsdag tot en met zaterdag. Laten we samen uw behoeften bespreken en bekijken welke van onze producten het beste bij u passen.

Geen tijd om langs te komen tijdens onze openingsuren? Maak een afspraak op zondag of buiten de openingstijden.

Maak een afspraak in onze toonzaal